Patty en Bram uit ‘Married at First Sight’ verwachten eerste kindje

Het stel weet ook al of het een jongetje of een meisje wordt

In het programma Married at First Sight trouwen wildvreemde mensen met elkaar, die op papier een uitstekende match lijken. Hoewel het een bijzonder experiment is en velen van ons zich er waarschijnlijk weinig bij voor kunnen stellen, hebben zich voor het vierde seizoen weer 1500 singles aangemeld. Dat het voor sommige koppels heel goed kan uitpakken, hebben de vorige seizoenen wel bewezen. Enkele getrouwde stellen zijn namelijk nog altijd bij elkaar. Zo ook Bram en Patty, die elkaar sinds het eerste seizoen helemaal gevonden hebben. Gisteravond maakten ze bekend zelfs een kindje te verwachten!

De eerste Married at First Sight-baby is op komst!

Bram en Patty

Bram en Patty, die allebei deelnamen aan Married at First Sight en in het programma met elkaar trouwden, zijn nog steeds bij elkaar. Sterker nog: gisteravond maakte het koppel zelfs bekend dat hun eerste kindje op komst is! Vier jaar nadat het koppel meedeed aan het liefdesexperiment is Patty in verwachting en de twee zijn dolblij met het babynieuws. In RTL Boulevard was te zien hoe de twee tortelduifjes een zogenaamde gender reveal-taart aansneden. ”Ja hoor, hij is roze!”, riepen ze verrukt uit. ”Het wordt dus een meisje.” Wanneer de 35-jarige Patty precies uitgerekend is, is niet bekend.

Married at First Sight

Bram en Patty gaven elkaar op 21 november 2015 het jawoord in een hotel in Lekkerkerk, zonder dat ze elkaar ooit hadden gezien. Op basis van fysieke en psychologische tests besloten de wetenschappers van Married at First Sight dat de twee een perfecte match moesten zijn. Dat bleek een schot in de roos! Of het vierde seizoen ook weer gelukkige stelletjes gaat opleveren, is nog even afwachten. De uitzending van gisteravond vormde de aftrap van een gloednieuwe serie. In deze aflevering kregen de deelnemers te horen kregen of ze voor het experiment geselecteerd waren.

Lees ook: ‘Ik Vertrek’-koppel Sjors en Lieke woedend op programmamakers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: videostill RTL Boulevard