Patty Brard lijkt nu heel veel op deze bekende Nederlander

Veel van haar volgers dachten even dat ze de grote zus was van deze actrice

Patty Brard ziet eruit om door een ringetje te halen. De presentatrice is openhartig over haar strijd tegen de kilo’s en houdt haar fans via Instagram op de hoogte van haar afvalavontuur. De presentatrice is inmiddels al meer dan 27 kilo afgevallen! Ze is zoveel afgevallen dat ze nu wel heel erg op presentatrice Katja Schuurman lijkt.

De complimenten stromen binnen

Vetgelukkig

Patty Brard poseerde gisteren voor de camera van niemand minder dan sterrenfotograaf William Rutten. De 63-jarige brunette werd op de kiek gezet voor het nieuwe tv-programma VetGelukkig. Voor dit programma neemt ze samen met Diederik Jekel de presentatie voor haar rekening. Patty deelde op Instagram alvast een van de kiekjes en kreeg vervolgens tal van complimenten.

Zusje van

Niet alleen vinden Patty’s volgers dat ze er fantastisch uitziet. “Je wordt elke dag mooier”, is een van de vele positieve reacties. Ook merken velen op dat ze de zus van Katja Schuurman zou kunnen zijn. “Je lijkt nu echt de grotere zus van Katja Schuurman, mooie krullen”, en “Ik dacht toen ik aan het scrollen was echt dat het Katja was”, zijn twee van de reacties.

Wat vind jij. Lijken Katja Schuurman en Patty Brard daadwerkelijk op elkaar?

Benieuwd naar VetGelukkig? Dit programma is elke vanaf 23 oktober elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3 te zien.

Lees ook: Zo ziet de oudste dochter van Bono van U2 eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Patty Brard | Beeld: videostill