Patty Brard betrokken bij botsing: ‘De klap was enorm’

Bij het ongeluk raakte niemand gewond

De schrik zit er nog goed in bij Patty Brard. Woensdagmiddag raakte de presentatrice betrokken bij een botsing in Amstelveen. Bij de aanrijding raakte gelukkig niemand gewond. 

Blikschade

Patty Brard rijdt overal naartoe in haar auto met luipaardprint. Zo ook woensdagmiddag. De presentatrice was onderweg naar een afspraak toen ze tegen een andere auto op botste. In een interview met Shownieuws vertelt ze hoe het is gebeurd en geeft ze vooral haarzelf de schuld. Tijdens het rijden wist de presentatrice ineens niet meer waar ze heen moest, en voor ze het wist had ze een andere auto geraakt. “De klap was enorm”, aldus een geschrokken Patty.

Medereiziger

Gelukkig is het alleen blikschade, maar ze leeft enorm mee met de eigenaar van de andere auto. “Ik ben gelijk uitgestapt en meteen naar haar toe gegaan.” Er moest een ambulance aan te pas komen om te kijken of alles goed ging, maar al snel leek de deuk in de auto het enige te zijn. Patty heeft de bestuurster van de auto vervolgens zelf naar huis gebracht.

Wijze les

Op haar Instagram Story deelt Patty Brard nog een wijze les voor haar zelf. Bij een foto met de kapotte auto schrijf ze: “Wat heb je geleerd? 1. Stop als het stoplicht oranje is. 2. Laat je niet gek maken als je te laat bent op je afspraak. 3. Wat een kut verkeerssituatie bij het Stadshart Amstelveen!” Hiermee doelt ze op de chaotische weg in Amstelveen waar vaker verkeersongelukken voorkomen.

Lees ook: Patty Brard deelt bijzondere herinnering aan overleden moeder

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress