Patty Brards wens voor 2019: ‘Ik hoop op een hereniging met mijn dochter’

Patty Brard

Patty heeft een succesvol jaar achter de rug, maar heeft nog een grote wens voor 2019

Er is inmiddels al negen jaar verstreken sinds Patty Brard voor het laatst contact had met haar dochter Priscilla Nasi. In 2019 zou ze daar graag verandering in zien. Haar wens voor het nieuwe jaar is dan ook om weer herenigd te worden met haar dochter.

Patty hoopt op een verzoening met haar dochter Priscilla.

Reden voor ruzie

Waar het ooit misging tussen moeder en dochter weet Patty zelf ook niet meer zo goed, zo deed de mediapersoonlijkheid eerder dit jaar nog uit de doeken tegen LINDA. “Ik weet niet eens meer waar het bij Priscil en mij nou om is begonnen. Of wanneer ik haar voor het laatst heb gezien. En hoe langer een ruzie duurt, hoe moeilijker het wordt om het goed te maken.” Toch hoopt Patty de strijdbijl volgend jaar te begraven.

Moeder

In de Telegraaf-bijlage Vrouw vertelt Patty dat ze eraan onderdoor gaat dat ze haar kind al lange tijd niet meer heeft gezien. “Dat ik geen contact met Priscilla heb, maakt me kapot, maar ik vecht ervoor om het weer goed te krijgen.” De 63-jarige hoopt dat haar dochter haar nieuwe ik leert kennen. “Ik wil zo graag dat ze me leert kennen zoals ik nu ben. Elke dag die we missen is een verloren dag. Ik blijf geduldig wachten”, vertelt Patty over een hereniging met haar dochter. “Ooit komt het goed, daar ben ik van overtuigd. Zij misschien niet, maar ik wel. Ik blijf haar moeder.”

Gelukkiger

Het afgelopen jaar was een succesvol jaar voor Patty, al begon het niet geweldig. Ze werd door SBS weggebonjourd omdat ze niet meer ‘fris en fruitig’ was. Patty onderging een gastric bypass en viel meer dan dertig kilo af. Ze voelt zich nu beter dan ooit. “Ik ben nu veel gelukkiger”, laat Patty weten aan Vrouw.

Lees ook: Wauw! Patty Brard post een indrukwekkende foto van gewichtsverlies op Instagram

Wil dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Vrouw, Shownieuws, LINDA, Story | Beeld: Hollandse Hoogte