Wauw! Patty Brard post een indrukwekkende foto van gewichtsverlies op Instagram

Hier zetten we ons petje voor af

Wie gisteravond naar NPO 3 keek, heeft vast het programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! gezien. Om de allereerste aflevering van de vierdelige documentaire te vieren deelde presentatrice Patty Brard een indrukwekkende voor-en-na-foto van zichzelf op Instagram.

Wat een verschil!

VetGelukkig?!

In het programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! gaat Patty Brard samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel op onderzoek uit om de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht onder de loep te nemen. Patty onderging een aantal maanden geleden een maagverkleining en Diederik worstelt al vanaf zijn veertiende met zijn gewicht. Naar aanleiding van de eerste aflevering die gisteren op tv verscheen, plaatste Patty een indrukwekkende foto van zichzelf op Instagram.

Indrukwekkend

“Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet”, begint de brunette haar bericht. “Ik ben vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam, maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam… Vanavond om 20:25 uur presenteer ik samen met Diederik Jekel de vierdelige documentaire ‘VetGelukkig’. Boven de tekst plaatst Patty een foto waarop te zien is dat ze behoorlijk is afgevallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben @vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam….vanavond om 20.25 uur presenteer ik samen met @diederikjekel de 4delige documentaire “VetGelukkig” op @npo_3 ! Met dank aan @richard_groenendijk voor de fotocollage! ? @nikkietutorials voor een mooi gesprek en alle andere mensen die zich zo bloot gaven! Duizend maal dank! #vetgelukkig #fatessentials #vet #feiten #gesprekken #fatshaming #tips #beauty #beautyliesintheeyesofthebeholder #love #begood #bekindtoyourself #bekindtooneanother Hoop dat jullie kijken, als je niet van voetbal houdt! ????

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Lees ook: Bijzonder: zo ziet Angela Groothuizen eruit zonder make-up

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram Patty Brard | Beeld: videostill RTL Boulevard