Patty Brard kan eerdere foto’s van zichzelf niet meer zien: ‘Wat zag ik eruit’

Patty Brard vertelt openhartig over haar eerdere overgewicht

Afgelopen zomer maakte televisiepersoonlijkheid Patty Brard op Instagram bekend dat ze minder dan zeventig kilo weegt. Een hele prestatie, zo vindt de presentatrice die niet lang geleden nog dertig kilo zwaarder was. In een interview met VARAgids vertelt ze meer over haar gewichtsverlies.

Patty vindt het maar niets om terug te kijken op eerdere foto’s van haarzelf.

Nieuw programma

Het lijkt Patty Brard weer voor de wind te gaan. De presentatrice is de strijd tegen de kilo’s dapper aangegaan en ziet er fantastisch uit. Binnenkort is haar nieuwe docureeks Brard & Jekel Vetgelukkig op televisie te zien, hiervoor nemen zij en wetenschapsjournalist en tv-persoonlijkheid Diederik Jekel overgewicht onder de loep. 

Overgewicht

“Achteraf vind ik dat ik dikker was dan ik dacht”, vertelt Patty in een interview aan VARAgids. “Je probeert het natuurlijk altijd een beetje te vergoelijken en de weegschaal te mijden.” Voor haar eigen gevoel deed de presentatrice er destijds alles aan om af te vallen, maar ze geeft toe dat ze daar toch een vertekend beeld op had. “Als ik daar nu op terugkijk, was het vervallen van het ene dieet in het andere het slechtste wat ik ooit kon doen.” De 63-jarige vertelt dat ze niet meer terug kan kijken naar beelden van zichzelf toen zij nog dertig kilo zwaarder was. “Wat zag ik eruit!”.

Televisiereeks

Samen met Diederik Jekel heeft Patty de reeks Brard & Jekel Vetgelukkig gemaakt. Beide presentatoren kampten met overgewicht en in hun serie onderzoeken de twee verscheidene aspecten van overgewicht. “Het wordt tijd dat er serieus onderzoek wordt gedaan naar het hoe en waarom van overgewicht voor goed advies en de juiste behandeling”, vindt Patty. “Met alleen roepen ‘Minder eten, meer bewegen’ help je mensen niet.”

De serie Brard & Jekel Vetgelukkig, waarin Batty en Diederik zich letterlijk en figuurlijk blootgeven, is vanaf dinsdag te zien op NPO3.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

CORRECTIE……..de vlag gaat nu officieel uit hier op de berg! #goals #achievements #grateful #focus #great #newmoon

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Lees ook: Patty Brard lijkt nu heel veel op deze bekende Nederlander

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Videostill