Patty Brard haalt fel uit naar Peter R. de Vries: “lelijk blijft lelijk, daar hoef je verder geen woorden aan vuil te maken”

Patty Brard en Peter R. de Vries zijn niet bepaald de beste vrienden, in het verleden haalde Patty al eens flink uit naar Peter R. in haar column in tijdschrift Weekend.

Patty typeerde haar mede-jurylid als arrogant en negatief: “Hoe kun je je zoveel beter voelen dan een ander als je weigert een tv-collega een hand te geven en hem voor Jan met de korte achternaam met uitgestoken hand te laten staan? Ik heb het met verbijstering aanschouwd”, aldus een geshockeerde Patty. Ze stelde dat ze ‘schele hoofdpijn’ kreeg van de misdaadverslaggever. “Die man moet mij haten, ik zal zijn niveau wel niet zijn.” Peter R. was destijds niet echt onder de indruk van de tirade van Patty. “Laat ik er dit over zeggen: het kenmerk van Mindmasters is dat je mensen dingen laat zien die er helemaal niet zijn. Patty Brard is daar een natuurtalent in”. Hij heeft nog niet gereageerd op de foto die Patty op Instagam plaatste en vervolgens weer verwijderde.

Bron: AD | Foto: Screenshot Mindmasters Live