Patty Brard wint derde seizoen van Het Perfecte Plaatje

patty brard

Patty Brard imponeert met foto’s en wint derde seizoen ‘Het Perfecte Plaatje’

Gisteravond vond de finale van Het Perfecte Plaatje plaats. In deze laatste aflevering was te zien hoe finalisten Jim Bakkum en Patty Brard naar het betoverende Costa Rico vlogen om daar hun allesbeslissende foto’s te schieten. Na drie uitdagende opdrachten is het uiteindelijk Patty die aan het langste eind trekt en daarmee het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje wint. 

Vind jij Patty de terechte winnaar?

Costa Rica

Het prachtige Costa Rica vormt het decor van de finale-opdrachten. De eerste uitdaging die Jim en Patty krijgen, is het maken van een portret van een ouder iemand. De jury is lovend over de foto’s van beide finalisten. Jim scoort net iets beter, maar de twee liggen dicht bij elkaar. Na deze eerste opdracht gaan Patty en Jim dan ook nog gelijk op. Tijdens de tweede fotoserie is de jury minder gecharmeerd van de kiekjes en de cijfers zijn daar ook naar. Patty scoort hierbij een tikkeltje beter dan Jim, maar het verschil is klein. Omdat de strijd na opdracht twee nog niet is beslist, moet de derde en laatste opdracht de doorslag geven. Deze bestaat uit het maken van een natuurserie van drie foto’s. Volgens de jury steekt Patty hier met kop en schouders boven uit en het is dan ook geen verrassing dat zij uiteindelijk als winnaar wordt uitgeroepen.

Winnaar

Winnares Patty is dolblij met haar zege. ”Het feit dat je met een beetje hulp en doorzettingsvermogen zoiets kunt bereiken op je oude dag, vind ik fantastisch”, zo zegt ze. Dit seizoen van Het Perfecte Plaatje was het derde in de reeks. In het programma streden 8 bekende Nederlanders voor een plek in de finale. Herman den Blijker, Marlijn Weerdenburg, Ruben van der Meer, Lieke van Lexmond, Ryanne van Dorst en Mari van de Ven vielen eerder al af.

Lees ook: Oei! Meghan Markle is in crisisoverleg met haar assistenten en dit is de reden waarom

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Beeldbank NTR, fotograaf: Lilian van Rooij