Patty Brard deelt prachtige foto van jarige dochter

‘Wat ben je uitgegroeid tot een heel mooie jonge vrouw’

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. Moeder Patty wilde de eerste zijn die haar dochter zou feliciteren, dus zette ze haar dochter gisteren al in het zonnetje op Instagram met een prachtige foto van vroeger. 

Mooie, jonge vrouw

“Knappe lieve schat”, begint Patty onder de foto van haar dochter. “Wat ben je uitgegroeid tot een hele hele mooie jonge vrouw!” In de hashtags laat de presentatrice weten dat het kiekje vijftien jaar geleden op Ibiza is genomen. Prachtig!

Zo moeder, zo dochter

Zangeres Connie Witteman sluit zich volledig aan bij Patty’s woorden. “Dus dat, JA! 100% mee eens”, laat zij weten onder de foto. “Schat wat een knappe dochter heb je toch. Ze lijkt ook zoveel op jou”, schrijft Bonnie St. Claire. Ook andere volgers van Patty zien de gelijkenis. “Zo moeder, zo dochter. Blij voor jullie” en “Ja zeg wat een knapperd, precies haar moeder”, klinkt het in de comments.

Jarenlange ruzie

Wat vooral zo bijzonder is aan de band tussen Patty en dochter Priscilla, is dat ze elkaar na een jarenlange vete in september 2020 eindelijk weer in de armen hebben gesloten. Zelf probeerde de presentatrice al een tijdlang weer contact te zoeken met haar dochter, maar Priscilla had meer tijd nodig om de ruzie achter zich te laten. Op sociale media liet zij al eens doorschemeren dat ze het niet prettig vond dat haar moeder haar leven in de spotlights doorbrengt. Gelukkig is inmiddels alles weer goed tussen moeder en dochter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Lees ook: Patty Brard deelt bijzondere herinnering aan overleden moeder

Bron: Story | Beeld: BrunoPress