Patty Brard reageert op dood ex: ‘Karma heeft geen deadline’

Ze lijkt er niet al te rouwig om te zijn

Patty Brard is sinds 2014 gelukkig getrouwd met Antoine van de Vijver. De twee zijn al meer dan 12,5 jaar samen en maken elkaar erg gelukkig. Voor die tijd ging het liefdesleven van Patty echter niet altijd over rozen. Ex-partner Eric Peute heeft haar het leven zuur gemaakt. Gisteren is hij op 68-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een gescheurde aorta en Patty lijkt niet rouwig te zijn over de dood van haar ex. 

Ze reageert met een sneer op Instagram.

Geruïneerd

“Best opmerkelijk dat iemand geëerd moet worden, die bij leven zoveel mensen geruïneerd heeft, inclusief zijn eigen familie, de mijne en mij voor 2,7 miljoen heeft opgelicht”, begint Patty haar bericht op Instagram. Dit plaatst ze bij een foto waarop ‘karma heeft geen deadline’, staat afgebeeld. Patty en Eric hadden in het verleden een lange tijd -een vooral zakelijke- relatie. Onder leiding van Eric gaf Patty het tijdschrift Brard uit. Later bleek echter dat de flamboyante zakenman veel van zijn zaken had ondergebracht bij ondernemingen die op de naam van Patty stonden. In 1993 ging Peute failliet en gezien veel firma’s op de naam van Patty stonden, moest Patty ook opdraaien voor de enorme schulden. Iets wat ze hem nog steeds kwalijk neemt. Zo laat ze in het bericht weten dat ze er tien jaar over heeft gedaan om de 2,7 miljoen terug te betalen.

Verwijten

Patty heeft geen goed woord over voor degene “die mij en mijn dochter voor het leven heeft beschadigd.” Veel van Patty’s volgers snappen de reactie van de 63-jarige brunette, een enkeling vindt de opmerking niet netjes aangezien iemand net is overleden. “Als jullie het niet begrijpen vind ik het prima”, vervolgt ze haar bericht. “Ik gun niemand de dood, maar ik gun mensen die tot de dingen in staat zijn die Peute heeft geflikt, absoluut geen lekker leven in een antiekwinkeltje in Den Haag.” Ook schrijft ze dat ze vindt dat de zakenman in de gevangenis had moeten verblijven. “Ik heb een groot hart, maar niet als het gaat om oplichters van dit formaat die overal maar mee weg zijn gekomen”, sluit ze haar bericht af.

Eric Peute werd bekend als de man die de allereerste glossy van Nederland opzette. Daarnaast was de miljonair de partner van Patty Brard. Toen het bedrijf van Eric failliet ging, bleef Patty met een grote schuld achter. Patty en Eric hadden al jaren geen contact meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Best opmerkelijk dat iemand geëerd zou moeten worden, die bij leven zo veel mensen geruineerd heeft, inclusief zijn eigen familie, en de mijne, mij voor 2.7 miljoen opgelicht heeft, ik daar 10 jaar over heb gedaan om dat terug te kunnen betalen, terwijl er nu door een non valleur van een journallist gemeld wordt dat ik zèlf alle zaken van Peute op mijn naam wou, iemand die mij en mijn dochter voor het leven beschadigd heeft! Als jullie het niet begrijpen vind ik het prima, ik gun niemand de dood, maar ik gun mensen die tot de dingen in staat zijn die Peute geflikt heeft, absoluut geen lekker leven in een antiekwinkeltje in Den Haag. Wasknijpers had ie de rest van zijn leven in elkaar moeten zetten in het gevang, in plaats van met gestolen credit cards op naam van Brenninkmeijer in luxe hotels te verblijven! Ik heb een groot hart maar niet als het gaat om oplichters van dit formaat, die overal maar mee weg zijn gekomen! OVERIGENS: informeer je eens goed Shownieuws Ik ben NOOIT getrouwd geweest met deze crimineel!

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Lees ook: Wist jij het? Dit is de echte naam van Patty Brard

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Patty Brard, Telegraaf  | Beeld: videostill RTL Boulevard 

Array