Patty Brard ziet eigen talkshow ‘Absolutely Patty’ wel weer zitten

patty brard

‘Dat was absoluut het leukste programma dat ik heb mogen maken’

Als het aan Patty Brard ligt, verschijnt haar populaire talkshow Absolutely Patty morgen weer op de buis. Vol heimwee blikt ze terug op haar eigen praatprogramma, dat ze in de vroege jaren nul presenteerde. 

Absolutely Patty

“Dit was absoluut het leukste programma dat ik heb mogen maken”, zegt de presentatrice over Absolutely Patty in Veronica Magazine. Hoewel de talkshow volgens Patty een flinke ‘klus’ om te maken was en altijd ‘één grote teringzooi’ opleverde, zou ze het zo weer doen. “Het was vooral zo leuk, omdat het eens wat anders was.” Tegenwoordig zijn de praatshows allemaal hetzelfde, vindt ze. “Welke je ook kiest, het is allemaal één pot nat geworden.”

In de toekomst

Met het motto ‘zoveel mogelijk drank en gezelligheid’ kan er niet snel iets misgaan. Zo vond ook Patty: “Dat is aardig gelukt.” Of een tweede run van Absolutely Patty er in zit? “Het liefst zou ik het huis naast me kopen, de buren eruit trappen en er een mooie studio van maken. Wie weet iets voor de toekomst.” Gelukkig loopt Patty’s contract bij Talpa nog een paar jaar, dus er bestaat zeker een kansje dat we de presentatrice met wat gezellige gasten (en veel drank!) terug op de buis zien verschijnen.

Lees ook: Patty Brard hoopt dit jaar op eíndelijk een kerstfoto met dochter Priscilla

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill