Patty Brard laat tatoeage zetten voor tv-programma

Patty Brard
De presentatrice reist hiervoor af naar Marokko 

Een tatoeage laten zetten kan natuurlijk bij de dichtstbijzijnde tattooshop, maar je kunt er ook stad en land voor afreizen. Het laatste is wat de 62-jarige Patty Brard deed. Voor het tv-programma Tattoo Trippers reisde de televisiepersoonlijkheid af naar Noordelijk Afrika.

Samen met Eva van de Wijdeven liet ze de tatoeage zetten.

Marokko
In het Veronica-programma Tattoo Trippers gaan bekende BN’ers op reis om op een bijzondere bestemming een tatoeage te laten zetten. Patty Brard liet deze gelegenheid niet aan zich voorbij gaan en liet voor het tv-programma ook een inktplaatje zetten. Dit deed ze niet alleen. De 32-jarige actrice Eva van de Wijdeven vergezelde haar tijdens de trip naar Marokko en liet hier ook een huidtekening zetten.

Tatoeage
Op Instagram laat Patty weten dat de opnames er inmiddels opzitten. In de aflevering is te zien hoe Eva en Patty Berbers in het Atlasgebergte bezochten. Wat voor vereeuwiging Patty op haar lichaam heeft laten zetten, is nog onbekend, maar we zullen er snel genoeg achterkomen. Vanaf donderdag 25 januari is het programma om 20.30 te zien op tv. Andere sterren die ook meedoen aan het programma zijn Monica Geuze, Kay Nambiar, Patricia Paay, Christina Curry, Thomas Berge en Tim den Besten.

Mystery travel guesst

Een bericht gedeeld door Eva van de Wijdeven (@evavandewijdeven) op

Berbers brood bakken

Een bericht gedeeld door Eva van de Wijdeven (@evavandewijdeven) op

Lees ook: Zo zag Patty Brard er vroeger uit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: 100 procent, Veronica TV