Wow: Patty Brard twintig kilo lichter en toont dat trots op deze foto

Patty

Ze wordt overladen met complimenten

Niet lang geleden maakte Patty Brard bekend een operatie te hebben ondergaan; in België heeft ze een gastric bypass gekregen. Met succes: de kilo’s vlogen eraf en al gauw voelde Patty zich een ander mens. En dat is te zien! 

Patty is inmiddels al twintig kilo kwijt.

Afgevallen

Goede vriend Fred van Leer, met wie ze foto’s aan het maken was bij Noordwijk aan Zee, plaatste een foto van hem en Patty op Instagram. “Wat een top dag,” schrijft hij bij de foto: “En Patty Brard, je ziet er een partijtje knap uit!” Hij is niet de enige die dit vindt: vele volgers delen zijn mening. Zo geeft een volger aan Patty helemaal niet meer te herkennen: “Mooie foto van jullie samen en Patty je ziet er goed uit. Ik herken je niet meer terug, knap hoor 20 kilo kwijt!” en vinden geven anderen haar lof voor haar prestatie: “Knap was ze al maar nu nog mooier!”

België

Voor Patty was de maat vol toen ze 4 januari op de weegschaal ging staan, die een hoog getal aangaf: “Ik woog die dag 97.9 kilo. Ik schrok me dood en dacht: nu is het klaar.” Ze bezocht verschillende artsen in Nederland om te vragen wat er met haar aan de hand was, want hoe kon je zo dik worden als je helemaal niet zoveel eet? Ze informeerde naar de mogelijkheden voor een gastric bypass maar deze kreeg ze in Nederland niet: haar BMI was te laag. In België had ze wel succes en werd ze geopereerd. Met resultaat: ze is al enorm afgevallen en ziet er fantastisch uit.

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte

Array