Wie kent ‘Paul Ryan’ uit ‘As The World Turns’ nog? Zó ziet hij er nu uit!

as the world turns

Paul Ryan was dé blonde hunk uit As The World Turns

As The World Turns was de langstlopende Amerikaanse soapserie ooit, van 2 april 1956 tot 17 september 2010 konden kijkers genieten van de intriges en perikelen in het fictieve stadje Oakdale. As The World Turns was erg populair in Nederland, elke aflevering trok gemiddeld 750.000 kijkers, qua populariteit werd de soap alleen ingehaald door Goede Tijdens, Slechte Tijden. 

De rol van Paul Ryan werd voor het eerst gespeeld in 1980 en de laatste acteur die de rol mocht vervullen was Roger Howarth, hij speelde Paul vanaf 2003 tot het doek voor de soap viel.

Paul en Meg
Paul Ryan en zijn vriendin Meg Snyder waren een erg populair stel in de serie. Ze kwamen samen door noodlottige omstandigheden; Paul werd bijna vermoord door zijn toenmalige vriendin Emily, maar de goedhartige Meg vond hem en verpleegde hem in een afgelegen hut. Paul en Meg werden verliefd en de rest is geschiedenis.

General Hospital
Roger Howarth ontving meerdere Emmy-nominaties voor zijn rol als Paul en hij heeft de soapwereld nooit verlaten. Na As The World Turns kwam hij in de ziekenhuissoap General Hospital terecht, waar hij de rol van Todd Manning vertolkt. Van de blonde hunk uit ATWT is niet veel meer over, maar hij ziet er nog steeds erg goed uit!

Paul Ryan

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Wikipedia | Beeld: CBS