Worden deze wereldberoemde mensen de peetouders van het kindje van Meghan en Harry?


Zou dit stel de eer krijgen?

Sinds Kensington Palace bevestigde dat Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje verwachten, zijn alle ogen gericht op het stel. De babybuik van Meghan wordt nauwlettend in de gaten gehouden en ook lijkt elke fan van het koningshuis maar wat benieuwd te zijn wat de naam zal worden van de kleine. Tevens houden velen zich bezig met wie de peetouders worden van de koninklijke baby.

De familie van de Clooneys is ervan overtuigd dat Amal en George zich straks de peetouders van de ongeboren spruit mogen noemen.

De Sussexs

De wereld was in rep en roer toen Kensington Palace aankondigde dat de hertog en hertogin van Sussex hun eerste kindje verwachten in de lente van 2019. Sindsdien lijkt de zwangerschap het gesprek van de dag te zijn. Hoewel verder nog niet veel bekend is over de baby en over de mogelijke peetouders, zouden Amal en George Clooney de peetouders worden van de baby, zo meldt Daily Mail. De Britse krant zou dit concluderen nadat ze spraken met een aantal familieleden van George Clooney. Zijn familie is ervan overtuigd dat George en Amal de peetouders worden van het eerste kindje van Meghan en prins Harry.

Vriendschap

De hertog en hertogin zouden een speciale vriendschap hebben met de Clooneys. “Amal en Meghan hebben al jarenlang een hechte band, en daardoor zijn ook George en prins Harry beste maatjes geworden”, licht een anonieme bron toe aan Daily Mail. George en Amal waren onder andere te gast op de bruiloft van Harry en Meghan en bovendien zou het kersverse echtpaar vlak na hun bruiloft in de privéjet van de Clooneys zijn overgevlogen naar het prachtige Italië. Volgens bronnen zouden Harry en Meghan daar ook kennis hebben gemaakt met de tweeling van George en Amal.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle verbreken koninklijk protocol om lieve reden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nieuwsblad | Beeld: Commons Wikimedia, Northern Ireland Office