Het penthouse van Justin Timberlake staat te koop en zó ziet het eruit!

Justin

Binnenkijken bij het penthouse van Justin

Justin Timberlake en Jessica Biel hebben vorig jaar samen een huis gekocht in Tribeca, waarna Timberlake waarschijnlijk heeft besloten om zijn appartement in New York te koop te zetten. En natuurlijk wilden wij wel even binnenkijken! 

Het penthouse in Soho Mews staat te koop voor 6,5 miljoen euro.

240 m2

Het huis van Justin Timberlake is maar liefst 240 m2 groot en bestaat uit drie slaapkamers en drie badkamers. Langs alle zijden van het penthouse loopt een terras van maar liefst 80 m2 groot. Alles is ontzettend modern en strak afgewerkt, waaronder een prachtige, grote witte keuken voorzien van alle gemakken. De muren van de grote slaapkamer zijn grotendeels gemaakt van glas en drie meter hoog waardoor je voorzien bent van een prachtig uitzicht.

Fitnessruimte

De badkamer is betegeld met marmer en heeft vloerverwarming waardoor je met lekker warme voetjes uit de luxe douche of uit het ovalen, vrijstaande bad van Kaldewei stapt. In het gebouw zit ook nog een fitnessruimte waar de bewoners gebruik van mogen maken. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin en een parkeergarage waar de bewoners hun auto’s mogen parkeren. Toen de zanger het penthouse kocht in 2010 betaalde hij er 5,3 miljoen euro voor.

Lees ook: Wow: dit is het allerduurste huis dat in Nederland te koop staat!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Stribling | Beeld: Stribling, Wikimedia Commons,  Georges Biard