Personal trainer Adele onthult hoe de zangeres 35 kilo afviel

Personal trainer Adele

Zo bereikte Adele haar enorme gewichtsverlies

We hoorden al een tijdje niets van Adele, maar een paar weken geleden doken er ineens foto’s van haar op in de media. Hierop was de zangeres zichtbaar afgeslankt te zien. De foto’s leidden tot gemengde reacties. Waar de één Adele prijsde om haar enorme gewichtsverlies, maakte de ander zich zorgen om haar ‘veel te magere’ voorkomen. Hoe kon de Britse in zo’n korte tijd zó veel kilo’s kwijtraken? Camilla Goodis, de voormalig personal trainer onthult hoe de zangeres 35 kilo afviel.

Helft calorieën en groene smoothies

De voormalig personal trainer van Adele, Camilla Goodis, weet te vertellen hoe de zangeres in korte tijd zoveel is afgevallen. Het geheim? Een “intens” dieet, waarbij Adele slechts de helft van haar calorieën binnenkreeg en groene smoothies dronk. Dat betekent volgens Camilla dat ze leefde op maar duizend calorieën per dag. De trainster is in elk geval heel trots op de Someone Like You-zangeres. “Ze ziet er fantastisch uit, heeft haar levensstijl op de schop genomen en haar dieet veranderd”, vertelt de personal trainer aan het tv-programma Lorraine.

Stuk gezonder

Camilla denkt dat Adele nu meer traint en het inmiddels leuk vindt, maar volgens de trainster komt het voor 90 procent neer op haar dieet. “Er is geen geheim, ik heb haar niet geholpen met het dieet. Ze begon met dit specifieke dieet en ze eet nu gewoon een stuk gezonder. Het is gewoon een goed regime om veel gewicht te verliezen”, aldus Camilla. “Sommige critici zeggen nu: ‘Ze is veel te dun.’ Nee! Ze ziet er fantastisch uit!”

Hypocriet

De personal trainer vindt het ook hypocriet dat Adele eerst werd bekritiseerd omdat ze te zwaar zou zijn, maar nu juist omdat ze te mager is. “Je kunt dus niet winnen en dat is verdrietig”, aldus Camilla. De zangeres werd overladen met negatieve opmerkingen nadat er foto’s van haar verschenen tijdens haar vakantie in Anguilla.

Lees ook: Je kunt er nu net zo bijlopen als Maxime Meiland dankzij haar eigen kledinglijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, fotograaf: Abaca Archive