DEZE persoonlijkheidstest moet je echt even hebben gedaan, wij staan versteld van de uitkomst!

plaatje-1

Als je een….

Geroosterde kip ziet: Je hebt mogelijk twijfels over wat je aan het doen bent, maar over het algemeen voel je je heel helder over wat je wilt en nodig hebt.

Schreeuwende cartoonkat ziet: Je bent een probleemoplosser en je vindt het fijn als je stem gehoord wordt. Je gedijt goed bij conflicten en onderhandeling en je komt soms over als ‘hard’.

Vrouw zonder gezicht, een rechter of een persoon met pruik ziet: Je hebt geen tijd voor geduld. Je hebt hoge standaarden voor jezelf en je verwacht van anderen dat zij die ook hebben.

Een vrouw die haar man heeft neergeknuppeld ziet: Je bent niet geïnteresseerd in een makkelijke, simpele zondagochtend liefde. Je wilt dat de vonken ervan af springen in een relatie.

Een man wiens mond wordt benaderd door een tang ziet: Je bent altijd eerlijk tegenover anderen en tegenover jezelf en als mensen dat niet leuk aan je vinden is dat hun probleem.

Een raket of toren ziet: Je bent een harde werker en wordt op professioneel vlak gerespecteerd. Het zou echter geen kwaad kunnen om alles eens wat ‘lichter’ te benaderen in je privéleven.

Kijk voor het volgende plaatje op de volgende pagina!


Pagina 2/4