Peter Gillis kondigt startdatum nieuw seizoen Massa is Kassa aan

Peter Gillis

Massa is Kassa-kijkers opgelet!

Goed nieuws voor fans van de SBS6-kijkcijferhit serie Familie Gillis: Massa is Kassa! Op Instagram deelt Peter namelijk dat er binnenkort weer gloednieuwe afleveringen van het programma op de televisie verschijnen. 

Nieuw seizoen

‘Hatselfats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen 10’, deelt Gillis op zijn Instagram-account. “Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 uur weer te zien op SBS6″, laat hij weten. Nog héél even geduld dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Toch zal er na de breuk tussen Nicol en Peter wel het een en ander veranderen. Zo heeft een woordvoerder van Talpa aan RTL Boulevard laten weten dat Nicol niet meer tot de vaste gezichten zal behoren in het nieuwste seizoen.

Relatiebreuk

Gillis en Kremers waren bijna vijf jaar samen, maar op Instagram deelde de Massa is Kassa-ster een poosje terug dat hij en Kremers uit elkaar zijn. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan”, schreef Gillis.

Massa is Kassa

Seizoen 10 van Massa Is Kassa is dus bijna een feit en in gesprek met De Telegraaf vertellen Peter en Mark of ze nóg meer seizoenen zien zitten. “Daar kan ik heel kort in zijn”, zegt Peter. “We zijn nog steeds enthousiast als familie Gillis en daar gaat het om.” Wel houdt Peter het realistisch. Zo geeft hij toe dat het ligt aan de hoeveelheid kijkers van de realityshow. “Kijk, wij hoeven er niet van te leven. We doen het met alle plezier voor de fans, iedere dag weer opnieuw. Daar doen we het allemaal voor”, aldus Peter.

Lees ook: Peter Gillis geeft duidelijkheid over ‘nieuwe vriendin’

Bron: RTL Nieuws, Tips en Weetjes Archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram, @petergillisoostappen

Array