Hatseflats: Peter Gillis heeft nieuw vakantiepark gekocht

Peter Gillis

De ondernemer had het park al langere tijd op het oog

Peter Gillis, bekent van het programma Familie Gillis: Massa is Kassa, begint de week met heugelijk nieuws! De realityster en ondernemer heeft een nieuw vakantiepark gekocht in Zuid-Limburg. Hij deelt het blije nieuws met zijn volgers op Instagram, waar hij ook meteen een kiekje van het resort deelt. 

Camping

“Hatseflats!! Ik ben erg blij om dit vandaag met jullie te mogen delen”, begint Peter zijn bericht. “Ik heb namelijk zojuist Camping Den Driesch in Valkenburg overgenomen. Een mooie parel die ik al langer op het oog had.” De ondernemer heeft al meerder vakantieparken in bezit en mag daar nu een ‘pareltje’ in Zuid-Limburg aan toevoegen.

Ontwikkelingen

De camping krijgt een andere naam, die Gillis al heeft bedacht. Ook de opening is al gepland. “Vanaf nu gaat de camping verder onder de naam Stadsresort Valkenburg en vanaf 8 april 2022 gaat het resort open voor gasten.” In het voorjaar een weekendje of weekje naar een vakantiepark van Peter Gillis? Dat kan vanaf straks ook in het zuiden van ons land. “Natuurlijk zal ik jullie ondertussen op de hoogte houden van de ontwikkelingen”, belooft de ondernemer. We verwachten dat we ook regelmatig een kijkje krijg in dit proces in een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Lees ook: Peter Gillis reageert op klachten in zijn vakantiepark: ‘Niets aan de hand’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Familie Gillis: Massa is Kassa

Array