Peter Gillis over overval op zoon: ‘Het gaat niet goed met hem’

Peter Gillis

Dit weekend werd Mark Gillis overvallen op een vakantiepark in Brabant

Familie Gillis heeft een onstuimig weekend achter de rug. Mark Gillis, de zoon van Peter is namelijk overvallen in zijn chalet op een vakantiepark in het Brabantse Ommel. Peter vertelt nu hoe het met zijn zoon gaat.

Overval

Het incident gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. De zoon van de multimiljonair werd door drie mannen overmeesterd toen hij bij zijn chalet aankwam. Daar moest hij een aantal flinke klappen incasseren. De overvallers dwongen hem vervolgens het chalet binnen waarna hij werd vastgehouden. De daders doorzochten de woning en zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan, aldus de politie. “Ze hebben iets meegenomen, maar we weten nog niet wat.”

Situatie

Volgers Peter is Mark er slecht aan toe. Hij werd na de overval ter plaatste behandeld en is vervolgens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. “Het gaat niet goed met Mark”, bevestigt Peter aan Shownieuws.

De politie werkt volop aan het onderzoek om de daders te vinden. Buurtbewoners wordt gevraagd om zich te melden wanneer ze iets gehoord of gezien hebben. “Ik heb helaas niks gehoord of gezien, ik werd pas wakker toen de politie er stond”, vertelt een buurtbewoner. “Het is heel sneu, Mark is zo’n aardige jongen, echt een goeie gast. Maar er lopen rare figuren rond, dat zie je maar weer. Als ze denken dat er ergens wat te halen valt, komen ze gewoon een keer langs.” Heftig!

Lees ook: Om deze reden zien we de dochter van Peter Gillis zelden in Massa is Kassa

Bron: AD, Shownieuws | Beeld: Massa is Kassa