Peter Gillis reageert op klachten in zijn vakantiepark: ‘Niets aan de hand’

Peter Gillis opa

Hatseflats!

Massa is Kassa-ster Peter Gillis kreeg onlangs een waarschuwing van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, nadat sommige bezoekers van Park Prinsenmeer ziek werden van het eten. Volgens hem is er echter niets ergs aan de hand, en is het logisch dat dit gebeurt: “Waar gewerkt wordt, kunnen dingen verkeerd gaan.”

Reactie

In Shownieuws reageert Gillis op de waarschuwing: “We hebben een waarschuwing gekregen en voor de rest… ik denk: niks aan de hand. Ik heb voor de rest geen gasten gesproken die ziek zijn geweest. Maar daar staan we ook voor open: waar gewerkt wordt, kunnen dingen verkeerd gaan.”

Drukke zomerperiode

De ondernemer wijt dan ook de drukke zomerperiode aan de problemen in Park Prinsenmeer. “Als de frietbakker de hele dag staat te bakken dan is het onmogelijk om alles schoon te houden. Dan moet je zeggen: ik moet even een uurtje dicht, maar dan worden gasten ook boos.”

Leermomenten

Toch blijft Gillis positief en ziet hij het als leermomenten. “Er waren een paar formulieren niet ingevuld, ook door de drukte. Dat keur ik niet goed, maar het is allemaal mensenwerk. Even iets vergeten in te vullen en dan is het niet goed, maar ja: het is wel de werkelijkheid.”

Onderhoud

Het is overigens niet de eerste keer dat de vakantieparken van Gillis in het nieuws komen. In Kassa en Max Vakantieman werden zijn parken ook al benoemd. Zo zouden zijn parken niet voldoende onderhouden zijn. Gillis besloot daarom een paar locaties te sluiten voor onderhoud.

Lees ook: Babynieuws: PeterBabynieuws: Peter Gillis opa geworden van eerste kleinkind

Bron: Superguide | Beeld: De Familie Gillis: Massa is Kassa