Peter Jan Rens en Virginia doen een wel heel bizarre mededeling: “Wij gaan emigreren naar Turkije”

Peter Jan en Virginia willen hun koffers pakken en emigreren!

Het is weer zo ver, Peter Jan Rens en zijn kersverse vrouw Virginia komen met een bijzondere mededeling op Facebook. Virginia liet via het sociale medium weten dat het gezin de koffers zal pakken en gaat emigreren naar… Turkije.

“Vandaag mag het dan eindelijk bekend worden dat er een definitieve verhuizing gaat plaatsvinden naar Turkije waar wij ons leven voort gaan zetten,” schrijft Virginia, die zwanger is van hun tweede kind. Of het om een 1 april grap gaat, is niet bekend, maar vooralsnog is de 23-jarige er nog niet op teruggekomen.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de brunette naar de Turkse zon verhuist. Vorig jaar woonde ze daar ook met haar dochtertje Djelisa. De 43 jaar oudere Peter Jan reisde zijn gezin achterna, in de hoop de verbroken relatie te kunnen lijmen. Dat lukte, begin dit jaar trouwde het stel en onlangs kondigden ze aan dat ze een tweede kind verwachten Hoe Peter Jan en Virginia een dergelijke stap voor zich zien is nog maar de vraag. Hun financiële plaatje laat te wensen over: nog geen twee weken terug werd Rens failliet verklaard. Zou hij op deze manier zijn schuldeisers proberen te ontvluchten?

Bron: Telegraaf | Foto: Screenshot Peter Jan en Virginia, doen ze ‘t of doen ze ‘t niet