Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is woedend op Transavia

Peter R. de Vries

Peter R. de Vries steekt zijn mening niet onder stoelen of banken

De 62-jarige misdaadverslaggever Peter R. de Vries staat erom bekend zijn mening niet voor zich te houden. Ook als hij niet op tv te zien is, is hij te volgen op social media. Zijn mening steekt hij ditmaal letterlijk niet onder stoelen of banken en vliegtuigmaatschappij Transavia is hiervoor de reden. Peter was alles behalve blij met zijn vliegervaring bij Transavia. Dé manier om iedereen dit te laten weten? Zijn irritaties delen op Twitter natuurlijk.

“Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan.”

Twee uur lang ‘klem’ gezeten

Peter R. de Vries maakte voor een twee uur durende vliegreis gebruik van vliegtuigmaatschappij Transavia. Zijn vlucht was alles behalve comfortabel, aangezien de 62-jarige twee uur lang ‘klem’ heeft gezeten tussen de twee knalgroene stoelen. “Echt geen millimeter beenruimte, middenstoel, compleet klem. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan”, aldus Peter zijn kritiek op Twitter.

Schandalig

Wat nóg schandaliger is dan de beperkte beenruimte? De constante berichtgeving in het vliegtuig dat passagiers een fijne vlucht wordt toegewenst. “Dan heb je wel lef, zeg”, klinkt de geïrriteerde mening van Peter. Volgers van de verslaggever reageren massaal onder zijn bericht. Op medeleven hoeft Peter in ieder geval niet te rekenen. “Gelukkig heb je geen lange tenen”, klinkt een reactie. “Zit je nu eens tussen het vee i.p.v. het VIP vak van Ajax? We hebben echt medelijden met je. Wij zijn zeer geschokt. Wij vinden dit onacceptabel. Wij doen er alleen niets aan”, geint een ander.

Lees ook: Dit is waarom Het Spijt Me per direct van de buis is gehaald door RTL

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Videostill RTL Late Night