Peter R. de Vries: “Tim Hofman heeft gebroken kaak aan zichzelf te danken”

Tim Hofman

De Vries vindt de gebroken kaak van Hofman ‘eigen schuld, dikke bult’

BNN-presentator Tim Hofman kreeg maandag de schrik van zijn leven tijdens de opnames van zijn Youtube-programma Boos. Hij werd het ziekenhuis in geslagen door een boze huisbaas. Voor het programma probeerde Tim te bemiddelen tussen een huurder en diens huisbaas, maar dit mondde uit in een gebroken kaak voor de vlogger en presentator. 

Confrontatie
Tim toog met zijn crew naar Nijmegen om te bemiddelen in een conflict en daar aangekomen vond er een verhit gesprek plaats tussen huisbaas Ton Hendriks en Hofman. De ruzie liep volledig uit de hand en Tim liep tijdens de opnamen flinke klappen op. In een reactie op Instagram zegt de presentator dat zijn kaak in twee stukken is geslagen en dat hij de komende zes weken ‘door een rietje moet eten’. Ook de cameraman kreeg het te verduren en de twee belandden beiden in het ziekenhuis. De huisbaas, Ton Hendriks, maakte bekend aangifte te willen doen tegen Hofman. Volgens hem wilde de presentator in zijn kantoor filmen waarna de zaak uit de hand liep. “Ze kwamen zomaar binnenwandelen”, aldus de 72-jarige Hendriks.

‘Eigen schuld, dikke bult’
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries mengde zich in de discussie over het incident en geeft aan de gebroken kaak van Hofman volledig terecht te vinden: “Eigen schuld, dikke bult.” Hij vindt dat Tim zijn boekje te buiten is gegaan: “Wat ben je aan het doen als je onaangekondigd met een confettikanon in iemands kantoor binnenkomt? Nou, iemand die zo in mijn huis komt, krijgt ook een tik op zijn bek. Dan ben je in mijn ogen niet helemaal lekker.” Duidelijke taal van Peter R. de Vries, die zelf ook niet bepaald bekend staat om zijn subtiele interviewmethoden.

‘Schijtlollig effectbejag’
Maar wat Tim deed is in de ogen van de misdaadverslaggever ‘louter effectbejag, schijtlollig, puberaal gedrag dat doet denken aan belletje trekken’. “Het heeft niets met oplossingen te maken. Dan moet je niet gaan janken als iemand dit eens niet pikt”, aldus De Vries. De BNN-presentator heeft op Twitter kort gereageerd op de woorden van Peter R. de Vries. “Als iemand de botten in ’t gezicht van Peter ooit stuk slaat tijdens ’n repo neem ik ’t voor hem op. En dat meen ik”, schreef Hofman.

Wil je dit bericht nog een keer lezen? Bewaar ‘m dan op Pinterest.

Bron: Lindanieuws | Beeld videostill, Instagram @debroervanroos