De nieuwe Jan Smit: 10-jarige Pietje zingt een aardig moppie

Pietje
De tienjarige Pietje ziet een carrière als volkszanger wel zitten

Pietje Tomassen is nog maar tien jaar oud, maar heeft nu al grote ambities. Daarom staat hij nu in de finale van Holland’s Got Talent, waar hij de harten van vele Nederlanders heeft gestolen. Hij mocht gisteravond een moppie komen zingen bij RTL Late Night.

“Ik wil gewoon altijd een spotlight op mij hebben!”

Holland’s Got Talent

Pietje Tomassen is doorgebroken dankzij Holland’s Got Talent, de talentenshow waarbij hij in de finale staat. Daardoor wordt hij zo langzaamaan als een echte BN’er gezien, iets wat Pietje prachtig vindt. “Ik word al wel op straat herkend”, vertelt hij glunderend aan RTL Late Night-presentator Twan Huys.”Dat wilde ik ook altijd, dus dat is echt een droom die uitkomt” aldus het brutale jongetje. “Ik wil gewoon altijd de spotlights op mij hebben.”

Fans

Dankzij de talentenjacht heeft Pietje dus al heel wat fans voor zich gewonnen. Of dat hem ook populair maakt bij leeftijdsgenoten? Niet echt. Zij luisteren liever naar rapper Boef of andere hiphop. “Ik houd niet van boem boem boem”, vertelt hij tot groot vermaak van tafelgenoot DJ Nicky Romero. Hij luistert veel liever naar Nederlandstalige volksmuziek zoals zij grote idool, Jan Smit. “Hij heeft bewezen dat je op zo’n jonge leeftijd al zo ver kunt komen”, vertelt Pietje.

Charisma

Qua charisma zit het al goed met de tienjarige zanger. In het interview met Twan Huys vertelt hij honderduit en hij heeft veel interactie met het publiek en de camera. Dat zit wel goed, dus! Op 16 maart moet Pietje optreden in de finale van Holland’s Got Talent, maar ongeacht of hij deze wint, denken wij dat hij het nog ver zal schoppen. Hij is brutaal, grappig en kan een aardig moppie zingen. De volgende Jan Smit of André Hazes? Of gewoon Pietje Tomassen?

Bekijk het interview en het optreden hier:

Lees ook: Het Geluid is geraden! Rowan wint 49.700 euro

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Late Night | Beeld: Videostill