Wat een plaatje: zo ziet de alweer 19-jarige dochter van Danny de Munk eruit!

Danny de Munk’s dochter is een echte dame geworden

Als je het over kindsterretjes hebt, is Danny de Munk een lichtend voorbeeld. Hij werd op 12-jarige leeftijd in 1982 uitgekozen om de hoofdrol te spelen in de speelfilm Ciske de Rat. De rol was hem op het lijf geschreven, het Amsterdamse straatschoffie groeide zelf op in de Staatsliedenbuurt en het pakje van Ciske paste hem als gegoten. 

Waar de meeste kindsterretjes op een gegeven moment in de vergetelheid raken bleef Danny in de schijnwerpers, na de rol van Ciske ging hij gewoon door met zingen en acteren. Succesvolle series, uitverkochte concerten, realitysoaps: het kan niet op voor de showbizz-duizendpoot. Ook privé heeft Danny niets te klagen, hij heeft zich nooit ‘verdomd alleen’ hoeven voelen, hij is alweer 27 jaar samen en 20 jaar getrouwd met zijn jeugdliefde Jenny Sluiter. Het stel heeft samen twee kinderen, zoon Davy (15) en dochter Bo (19).

Verjaardag
Op 21 augustus vierde Bo haar 19e verjaardag, reden genoeg voor Danny om even een mooi kiekje op Instagram te plaatsen. Duidelijk is dat het een grote en mooie meid is geworden, een heel eind verwijderd van het schattige baby’tje dat Danny op de linkerfoto vasthoudt. Het is in ieder geval echt een dochter van haar vader, in haar ogen zie je duidelijk Danny terug! Wat een plaatje van een meid, wij hopen dat ze een fijne verjaardag met haar familie en vrienden heeft gehad.

Van harte Onze @bodemunk_ 19 Jaar ???? 21 Aug 1998-2017 ??

Een bericht gedeeld door DANNY DE MUNK (@dannydemunk) op

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld Hollandse Hoogte