Plottwist: Gordon is aan het daten… maar met wie?!

verliefd

Is Gordon dan tóch verliefd?

Gisteravond was het moment dan toch eindelijk daar: Gordon zou in het trouwbootje stappen. Wie zou het worden, de onstuimige en knappe Italiaan of de rustige en stabiele horecaondernemer Rogier? Gordon kon geen keuze maken en wimpelde beide mannen af. Gordon ging dus niet trouwen

Maar dat betekent niet dat hij niet verliefd is…

Mysterieuze man
Vandaag kwam namelijk naar buiten dat Gordon wel degelijk een date heeft overgehouden aan het programma. Helaas niet met Manuel of Rogier, maar wel met een mysterieuze man die zich had opgegeven voor het programma. Deze man trok zich voorafgaand aan de selectiedag op het laatste moment terug: “Doodeng vond hij het om op televisie te komen,” vertelt Gordon. Toch zag de onbekende man er blijkbaar nog wel brood in, want onlangs nam hij alsnog contact op met de entertainer.

De ware?
“Ik kreeg via Facebook een reactie van een meisje. Het was haar neef die zich had teruggetrokken van het programma, maar die me toch wilde leren kennen. We zijn al een keer uit geweest en gaan komende week weer op date. Het is echt een hele leuke vent.” Wie de mysterieuze man is laat Gordon nog even in het midden. Wij zijn heel benieuwd en hopen voor hem dat hij tóch nog de ware aan het programma heeft overgehouden. Een schrale troost voor alle kijkers die gisteravond een getrouwde Gordon hadden verwacht.

Over zijn keuze zei Gordon zelf het volgende:

Lees ook: 2,2 miljoen kijkers voor ‘Gordon Gaat (Niet) Trouwen’ en Nederland is laaiend over zijn keuze…

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: videostill RTL