Politie is op zoek naar man die gewelddadig een glas in het gezicht van deze vrouw kapot gooit

Herken jij hem misschien?

De Amsterdamse politie is naarstig op zoek naar de man die op gewelddadige wijze een vrouw mishandeld in een café aan de Amsterdamse Zeedijk. De vrouw werd daar in de nacht van 13 op 14 mei met een glas in haar gezicht geslagen door een nog onbekende man.

De mishandeling vond plaats in het rookhok van een café, waarvan de naam nog niet is vrijgegeven. Er ontstond een woordenwisseling tussen twee anderen, wat het slachtoffer probeerde te sussen. Terwijl ze dat deed werd de dader boos en sloeg hij haar met een bierglas hard in haar gezicht. De vrouw raakte dusdanig gewond dat er paniek ontstond in het café.

Het slachtoffer is direct naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat ze moest worden geopereerd om de stukjes glas uit haar gezicht te kunnen verwijderen. Het is dan ook waarschijnlijk dat ze blijvend letsel heeft opgelopen. Omdat de politie op zoek is naar de dader en nog geen aanknopingspunten heeft wat betreft zijn identiteit, zijn vandaag de beelden van de mishandeling vrijgegeven. De politie roept iedereen met tips op deze te melden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill