Politie roept ‘stoere dader’ op gestolen nummerbord van politieauto terug te brengen.. Deel dit bericht zodat we hem bereiken!

“Dankzij jou kunnen we niet naar een reanimatie toe”

Op Facebook doet de politie Weerijs een oproep aan de dader die in de nacht van zaterdag op zondag een kentekenplaat van één van de dienstvoertuigen heeft gestolen op de Markt in Prinsenbeek. Ze willen graag dat de dader deze terug komt brengen.

Want, zo melden ze op Facebook: “Dankzij jou is er één dienstvoertuig minder inzetbaar en dankzij jou kunnen collega’s die geen voertuig hebben niet naar de reanimatie van je vriend(in), partner, vader/moeder of opa/oma. Dankzij jou kunnen collega’s die geen voertuig hebben niet naar een verstikking van je kleine broertje/zusje, niet naar een ongeval waarbij mensen gewond zijn geraakt, niet naar een woning waar op dat moment wordt ingebroken en niet naar de supermarkt die op dat moment wordt overvallen toe.” De politie roept de dader dan ook op: “Als je jezelf vannacht zo stoer vond, ben dan vandaag ook zo stoer om de kentekenplaat bij ons terug te brengen. Als je dit niet persoonlijk aan de balie durft te doen, mag je hem ook in de brievenbus doen.

Wil jij ook helpen de dader te bereiken? Deel dit bericht dan met al je vrienden op Facebook!