Politieagent reageert woest op ‘schaamteloze’ reacties op verdrinking in Duinrell

De politieagent snapt de reacties niet

Dit weekend vond er een trieste gebeurtenis plaats op een camping in Duinrell. Het familiepark werd opgeschrikt door de dood van een driejarig meisje. Ze was verdronken in een sloot op het park. De familie van het meisje is intens verdrietig en in shock door de gebeurtenis, maar op social media vieren de ‘toetsenbordhelden’ hoogtij. Een agent kon het niet langer aanzien en besloot de reageerders aan te spreken op hun -in zijn ogen- ‘schaamteloze reacties’.

De reageerders geven de ouders de schuld.

Verbazing

Politieagent Johan schrijft: “Met verbazing lees ik de tenenkrommende, schaamteloze, veroordelende reacties op diverse sociale media met betrekking tot het verdronken meisje in Wassenaar”. Hij wil de reageerders erop wijzen dat het gezin intens verdrietig is en dat wanneer ze dat gezin hadden gezien ze die reacties wel voor zich zouden houden. Hij roept op om de mensen in deze zware tijd juist te steunen. 

Reacties

Johan doet deze uitspraken naar aanleiding van commentaar onder het nieuwsbericht over de verdrinking van de peuter. Hieronder een selectie van een aantal van deze reacties.

Lees ook: Hartverscheurend: moeder waarschuwt voor verdrinking met een intense foto

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: wikimedia commons, Wouterjan Stikkel