Kijkers zijn stomverbaasd over de Postcode Loterij-winnaars in Miljoenenjacht


De Postcode Loterij viel in een van de rijkste dorpen in Groningen

Voor de deelnemers van de Postcode Loterij in het Groningse dorpje Glimmen begon 2019 met een knaller: zij wonnen de Postcode Kanjer van 53,9 miljoen euro. Gezinnen wonnen van 5 miljoen tot wel 8 miljoen euro. De reactie van de nuchtere Groningers? Die was nogal droogjes, aldus de vele kijkers van Miljoenenjacht.

De blijdschap straalde er nog niet echt vanaf.

Glimmen

De Postcode Kanjer viel op Nieuwjaarsdag in het Groningse dorpje Glimmen. De postcode bleek al snel een nogal welgestelde buurt te zijn, want de huizen leken riant en ook aan de reactie van de winnaars viel af te lezen dat ze geld gewend zijn. Veel winnaars reageerden nogal luchtig toen aangekondigd werd dat ze hadden gewonnen.

Miljoenenjacht

Het feit dat de Postcode Knaller in een rijke buurt viel ontging de kijker niet, waardoor de uitkomst nogal onbevredigend was. De vader die 8 miljoen wint, reageerde namelijk nogal droogjes. “Tja, dat is een heel bedrag,” zegt hij rustig. Ook weet hij niet wat hij met het geld zou willen doen, hij lijkt alles al te hebben. Laten we het erop houden dat deze man gelukkig is met zijn vier dochters en verder niets nodig heeft.

Bekijk de aflevering hier terug:

Lees ook: Michelle en Maarten uit BZV zetten de volgende stap in hun relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill Postcode Loterij