Wat een prachtig nieuws voor BZV-Herman en Fleur, wij gunnen ze alle geluk!

Het verliefde stel tilt hun relatie naar een nieuw plan

Boer Herman en zijn Fleur zijn nog altijd hartstikke verliefd op elkaar. Het stel leerde elkaar kennen tijdens het populaire dating-programma van KRO. De twee zijn zo verliefd, dat ze al wilde toekomstplannen met elkaar maken!

In een interview op KRO vertelt Herman openhartig over de woonsituatie van de twee. Herman woont natuurlijk in Frankrijk, maar Fleur zit nog in Nederland. De boer woont tot dusver nog met zijn ouders in huis, maar zal hij Fleur hier willen verwelkomen? “Dat antwoord is nee”, laat de boer weten. “Ze trekt niet bij mij en mijn ouders is.” Wél geeft Herman aan dat het de bedoeling is dat Fleur in de toekomst naar Frankrijk verhuist.

“Op den duur willen we samenwonen in een ander huis. Het lijkt ons namelijk niets om met zijn tweeën bij mijn ouders te wonen. Dat moet gewoon niet. We kijken daarom naar de mogelijkheden voor de toekomst.” 

Lange afstandsrelatie
Momenteel zitten beide tortelduifjes wel met hun verplichtingen waardoor de twee elkaar niet zo intensief zien zoals tijdens de logeerweek. “We proberen maandelijks bij elkaar te komen en eigenlijk valt er altijd wel wat te regelen zodat we even wegkunnen”, vertelt Herman.

“s Zomers is het voor mij lastiger omdat dat in het bedrijf het drukste seizoen is. Voor Fleur, die stage loopt op een school, is het weekend eigenlijk te kort om heen en weer te rijden. Gelukkig heeft ze af en toe vakantie, dus dan kan het makkelijk.” Op den duur ziet Herman het dus wel gebeuren dat zijn Fleur naar Frankrijk komt. Wij wensen de twee in ieder geval al het geluk op de wereld.

Bron: KRO/Boer Zoekt VrouwBeeld: Linelle Deunk