Deze presentator volgt Peter van der Vorst op in ‘Ziet Sterren’

Het is geen onbekende in de mediawereld

Nu Peter van der Vorst programmadirecteur is geworden van RTL, zijn plotseling een hoop programma’s hun presentator verloren. Zo ook het succesvolle Van der Vorst Ziet Sterren. Dat wil gelukkig niet zeggen dat de show van de buis verdwijnt. Het programma krijgt een nieuwe presentator en gaat – in een nieuw jasje – verder.

Vind jij hem een waardige opvolger van Peter van der Vorst?

Art Rooijakkers

Niemand minder dan Art Rooijakkers gaat Van der Vorst Ziet Sterren presenteren. Dit maakte RTL Boulevard gisteravond bekend. Art is persoonlijk benaderd door Peter om het programma over te nemen en is daar maar wát blij mee. ”Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat hij me hiervoor gevraagd heeft”, vertelt de presentator.

Van der Vorst Ziet Sterren

In Van der Vorst Ziet Sterren bezocht Peter verschillende BN’ers –naast enkele internationale sterren– en gaf hij daarmee een kijkje in het leven van de desbetreffende persoon. Over de invulling van het nieuwe Ziet Sterren, vertelt Art: ”Ik zal ook een portretten-programma maken over bekende Nederlanders waarbij ik met ze meeloop en dat mag ik op mijn eigen manier invullen.” Wel heeft hij al een idee over wie hij graag voor de camera wil hebben: ”Ik hoop op Bruce Springsteen.”

Andere titel

”Het wordt echt de opvolger van Van der Vorst Ziet Sterren, maar dan met een andere naam”, aldus de presentator. Wat de titel zal worden, is nog niet bekend. ”Daar zijn we nog niet over uit.” Volgens Art past de show precies in zijn straatje. Eerder maakte hij voor RTL al Iedereen Had Het Erover. In dit programma bezocht hij Nederlanders die op spraakmakende manieren in het nieuws zijn geweest.

Verslaafd! en Married at First Sight

Naast Ziet Sterren, zullen ook de programma’s Verslaafd! en Married at First Sight een andere presentator krijgen. Zo zal Verslaafd! gepresenteerd worden door Ewout Genemans en neemt Carlo Boszhard het huwelijksprogramma over.

Lees ook: Duncan Laurence weer als vrijgezel door het leven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill