Déze presentatrice vervangt Chantal Janzen tijdens haar zwangerschapsverlof

De presentatrice zal tegenover Tijl Beckand staan in De Jongens Tegen de Meisjes 

Op 29 maart is Chantal Janzen bevallen van haar tweede zoontje, Bobby. Chantal was door haar zwangerschap al eventjes niet meer te zien op de Nederlandse televisie en ook nu zal ze door haar welverdiende zwangerschapsverlof even niet op de beeldbuis verschijnen. 

De komende tijd geniet Chantal volop van haar kersverse zoontje.

Zwangerschapsverlof

De eigen programma’s die Janzen presenteert -zoals Chantal Blijft Slapen– worden tijdelijk eventjes stilgelegd, maar de spelshow’s waarvoor zij de presentatie op haar rekening neemt gaan natuurlijk wel gewoon door. De opnames van Jongens Tegen de Meisjes zijn net van start gegaan en de komende shows zullen dan ook door iemand anders gepresenteerd worden dan door onze vertrouwde, lachende blondine.

Yolanthe Sneijder-Cabau

Gelukkig worden haar taken tijdelijk overgenomen door een bekwaam iemand: RTL4 maakte vandaag bekend dat Yolanthe Sneijder-Cabau het programma over zal nemen van Chantal. Tijl Beckand zal nog wel wekelijks zijn opwachting maken en mag verschillende Bekende Nederlanders in zijn team ontvangen. Het programma is vanaf 22 april te zien op RTL4. We wensen Yolanthe heel veel succes met het presenteren van het programma en hopen dat Chantal met volle teugen van haar zwangerschapsverlof geniet.

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill Jongens tegen de Meisjes