Primark heeft een nieuw product in de schappen en het internet wordt gék!

Dit willen wij ook!

Als er een winkelketen is die er steeds weer in slaagt om fantastische nieuwe producten op de markt uit brengen, dan is het de Primark wel. De bekende budgetstore heeft een enorm assortiment van kleding tot woonaccessoires. Daarnaast lukt het ze telkens weer om zeer unieke items uit te brengen. 

Zo ook deze gezellige deken, die op het moment het hele internet over gaat.

Speciale functies

Wedden dat je met deze fluffy deken niet meer van de bank af komt? Deze fantastische eenhoorn deken lijkt op het moment viral te gaan. En dat is ook niet zo gek, want deze warme glitterdeken willen we allemaal wel, toch? En niet alleen omdat de deken er heel cozy uit ziet, maar ook vanwege zijn speciale functies.

Unicorn

Niet alleen kun je heerlijk onder deze deken kruipen op de bank, je kan ‘m ook ‘aantrekken’. De eenhoorn deken heeft een capuchon én twee mouwen waardoor je helemaal in de deken kan kruipen. Beter kan niet, toch? Naast de geweldige looks hangt er ook een fijn prijskaartje aan de deken -precies zoals we gewend zijn van de Primark- en betaal je slechts 16 euro voor de eenhoorn deken. Is dat hele unicorn-ding toch niet echt iets voor jou? Dan zijn er ook nog de Disney-varianten van Stampertje of Mickey Mouse!

Lees ook: Hebben: er is een speciale Friends-editie van Monopoly uitgebracht!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: Primark sign door DennisM2 onder de licentie CC0 1.0