Primark roept per direct dit kledingstuk terug omdat het gevaarlijk is voor kinderen

Heb jij onlangs een van deze kledingstukken gekocht?

Primark deelt een belangrijke veiligheidswaarschuwing. Tijdens doorlopende zorgvuldigheidscontroles is opgemerkt dat een bepaald kledingitem voor jonge kinderen niet aan de veiligheidsnormen van Primark voldoet. Heb jij zelf of ken je iemand in je omgeving die onlangs het onderstaande kledingitem heeft gekocht? Breng deze dan direct terug naar een van de Primark-filialen. 

Het zou gaan om de T-shirts met dinosaurussen op de voorzijde die geschikt zijn voor baby’s en peuters.

Primark

Het bovengenoemde T-shirt met dinosaurus voor baby’s en peuters (“Roarsome Dino T-shirt”) wordt per direct teruggeroepen naar de winkels. De T-shirts werden verkocht tussen 23 juni tot 23 augustus 2018. De shirts zouden niet aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen van de winkelketen voldoen.

Dinosaurus T-shirt

Tijdens een controle is gebleken dat de applicatie van folie op het shirt van na het wassen kan losraken. Dit kan voor jonge kinderen als baby’s en peuters voor verstikkingsgevaar zorgen. De T-shirts hebben het volgende serienummer dat kan worden teruggevonden op het label in het T-shirt:

  • Serienummer – 56952

Retourneren

De T-shirts zijn in alle Primark-filialen in Nederland verkocht. De winkelketen wil graag de veiligheid van hun klanten garanderen en verzoeken daarom iedereen om dit product te retourneren in een van de winkels. De klant krijgt hierbij het volledige aankoopbedrag terug. De winkel laat weten dat het tonen van een aankoopbewijs in de winkel niet nodig is.

Lees ook: Ouders waarschuwen voor vlijmscherpe handdoekhaak: Jinne (3) verliest haar vingertopje

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Primark, NVWA | Beeld: Geograph