Primeur in Married at First Sight: eerste transgender doet mee

Married At First Sight MAFS

Een extra bijzonder avontuur voor de 29-jarige Ella

Een bijzondere primeur in het populaire programma Married at First Sight: in de Britse versie van de show doet voor het eerst een transgender mee. De 29-jarige Ella wil het taboe rondom transpersonen doorbreken en hoopt in het programma de ware liefde te vinden.

Introductievideo

Nog nooit eerder in de geschiedenis van Married at First Sight heeft er een transgender meegedaan. Toch lijkt Ella zeker van haar zaak. “Ik verdien het om gelukkig te zijn met iemand die van me houdt om wie ik ben en me accepteert. Want ik ben fabulous“, zegt ze in haar introductievideo. Toch heeft ze ook zo haar mindere punten, vertelt ze. “Ik komt altijd te laat en ik poets maar liefst vijftien minuten lang mijn tanden. Ik heb een fetisj wat tanden betreft.” Ook over wat voor man ze hoopt te treffen is Ella duidelijk: “Ik hoop dat hij grappig en sexy is en mijn vreemde gevoel voor humor begrijpt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Married at First Sight UK (@e4mafsuk)

Married at First Sight: Match or Mistake

Ook Nederland is alweer bijna aan de beurt voor een nieuw seizoen van Married at First Sight – zonder transgender. Het gaat om de Match or Mistake-variant, waarvan we al eerder hebben gezien dat daar de nodige drama bij komt kijken. Vanaf 19 september is dit nieuwe seizoen te zien bij Videoland. Wij slaan de popcorn alvast in!

Lees ook: Yes! Deze BN’ers doen mee aan de Halloween-editie van De Verraders

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight, Instagram @e4mafsuk