Zo zou Princess Diana eruit hebben gezien als ze nog leefde


Dit is hoe Princess Diana eruit zou zien op 57-jarige leeftijd

Zondag 1 juli 2018 zou Princess Diana 57 jaar zijn geworden, mocht ze nog hebben geleefd. Diana Spencer trouwde al op jonge leeftijd met prins Charles en overleed op 36-jarige leeftijd in een tragisch auto-ongeluk. Veel fans zijn nog steeds in diepe rouw over ‘The People’s Princess’, omdat ze veel te jong overleed. Maar, dankzij allerlei moderne computerprogramma’s is het mogelijk om gezichten te reconstrueren en ze ouder te maken. Zo heeft ook iemand Diana ouder gemaakt om aan te tonen hoe zij eruit had gezien op 57-jarige leeftijd.

Wat was ze een prachtige vrouw.

Princess Diana

Diana was geboren in een adelijke familie, maar pas toen haar vader in 1975 de titel Earl Spencer (graaf Spencer) kreeg, werd Diana officieel Lady Diana. Diana ging naar school in Engeland en Zwitserland en was totdat ze trouwde kleuterjuf. Ze werd pas wereldwijd bekend toen haar verloving met prince Charles bekend werd gemaakt in februari 1981. De twee trouwden in St Paul’s Cathedral op 29 juli 1981, waarna ze officieel door het leven ging als Diana, Princess of Wales, Duchess of Cornwall, Duchess of Rothesay en Countess of Chester.

Huwelijk

Het was geen gemakkelijk huwelijk tussen Prince Charles en Princess Diana. Beide partijen waren nooit 100 procent gelukkig met elkaar, vooral niet toen ook nog bleek dat Charles een affaire had met zijn oude vlam Camilla Parker Bowles. Uit wraak begon Diana een affaire met James Hewitt, haar paardrijd-instructeur. Het stel besloot in 1996 officieel te scheiden. Diana vertelde in een interview dat het al tijden slecht ging, omdat het huwelijk ‘te vol was, omdat er drie personen in zitten’. Met de derde persoon doelde ze op Camilla.

Kinderen

Vrij snel na de bruiloft raakte Princess Diana zwanger van haar eerste zoon, William. Hij werd op 21 juni 1982 geboren. Hun tweede zoon, Harry, volgde op 15 september 1984. Diana was revolutionair in de opvoeding van haar kinderen ten opzichte van andere koninklijke kinderen. Ze koos zelf hun voornamen, iets wat toen ongebruikelijk was, en wilde geen nanny. Ze bracht de kinderen zelf naar school, nam ze mee op vakantie, koos zelf hun kleren en paste haar eigen rooster aan op dat van haar kinderen. Normaliter zorgden prinsessen niet zelf voor hun kinderen.

Kijk snel op de volgende pagina om te zien hoe Princess Diana er in 2018 uit zou hebben gezien.

Pagina 1/2