Prins George nerveus voor eerste schooldag: houdt vader Williams hand goed vast

Zijn moeder Kate kon hem vandaag helaas niet naar school brengen

Een kleine prins George houdt de hand van zijn vader Prins William stevig vast wanneer hij het schoolplein oploopt voor zijn eerste dag op school. Zijn zwangere moeder Kate kan helaas niet mee in verband met de hevige zwangerschapsmisselijkheid die ze ervaart.

Prins George werd in zijn schooluniform gehesen en papa William houdt zijn bijpassende schooltasje vast.

Eerste dag
Voor Prins George is de basisschoolperiode aangebroken en vandaag begint de 4-jarige aan het exclusieve Thomas’s in de wijk Battersea in Zuid-Londen. De school kost het koninklijke paar 20.000 pond per schooljaar, oftewel: 21.800 euro. In schooluniform en al brengt zijn vader George weg voor zijn eerste schooldag, waar ze begroet worden door zijn docent.

Kate afwezig
Vanwege de extreme zwangerschapsmisselijkheid van Kate kan zij er helaas niet bij zijn om haar oudste zoon naar school te brengen. Naar verluidt had de Duchess of Cambridge er erg graag bij willen zijn, maar door haar aandoening, die Hyperemesis Gravidarum wordt genoemd, was ze hier niet toe in staat. Deze extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid kan ervoor zorgen dat iemand tot wel 50 keer op een dag moet overgeven.

Nerveus 
De 4-jarige lijkt nerveus, maar is niet overstuur. Het kind ziet er slim uit in zijn nieuwe schooluniform, maar houdt zijn vaders hand wel goed vast terwijl hij naar de ingang loopt. Zo’n dertig jaar geleden was het zijn vader Prins William die door zijn moeder Diana naar dezelfde school werd gebracht. Wij wensen het jongetje een fijne schoolperiode!

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: DailyMail | Beeld: Videostill