Video: prins George gaat uit zijn dak tijdens voetbalwedstrijd

Het ziet er ontzettend schattig uit

Prins William stak nooit onder stoelen of banken dat hij fan is van de voetbalclub Aston Villa. Zijn liefde voor voetbal wordt met de paplepel ingegeven bij zijn kinderen. Zo bezocht prins William dit weekend een wedstrijd tussen Norwich City en Aston Villa met zijn gezin. En het lijkt erop dat prins George nog meer van de wedstrijd genoot dan zijn vader. 

Prins George gaat helemaal uit zijn dak op de tribune.

Koninklijk bezoek

Prins William woonde dit weekend een voetbalwedstrijd bij van Norwich City en Aston Villa. De hertog van Cambridge was niet alleen. Kate Middleton en zijn twee oudste kinderen, prins George en prinses Charlotte, vergezelden hem. Kate zou Charlotte op schoot hebben genomen om het spel uit te leggen. Prins George leek al te weten hoe het spel in elkaar zit. De jonge prins heeft overduidelijk het voetbalenthousiasme van zijn vader overgenomen. Zo deelde Kensington Palace een video op Instagram waarop te zien is dat prins George een gat in de lucht springt toen Aston Villa scoorde.

Groot fan

Prins William deed eerder al uit de doeken dat hij sinds zijn kindertijd al een groot fan is van Aston Villa. “Ik was gek van voetbal en zocht een club”, deelde hij met voormalig voetballer Gary Lineker in 2015. “Iedereen was fan van Manchester United of Chelsea en ik wilde geen doorsnee clubs volgen. Ik wilde een team dat in de middenmoot zat en me meer emotionele schommeling zou geven.”

Bekijk de aandoenlijke video van prins George hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? @SoccerAM — a fantastic performance from Aston Villa @AVFCofficial at Norwich today! ??

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Lees ook: Deze bijnaam heeft prins George voor prins William

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest

Bron: RTL Boulevard, Kensington Palace | Beeld: Videostill