Prins Harry spotten? Het kan vandaag, op deze plek in Nederland

Prins Harry

Prins Harry is vandaag in ons land

Prins Harry is in Nederland. De Hertog van Sussex bezoekt vandaag de A’DAM Toren in Amsterdam Noord voor een gesprek tussen verschillende reisorganisatoren. Prins Harry zet zich in voor een initiatief van Booking.com, SkyScanner, CTrip, TripAdvisor en Visa om toeristische bestemmingen beter te beschermen. Op die manier wil hij de reisindustrie veranderen.

Prins Harry op de kiek zetten? Hier moet je naartoe.

Prins Harry

Prins Harry is voor een kort bezoek in Nederland om een nieuw project voor de reisbranche te lanceren. Het initiatief, dat afkomstig is van diverse reisorganisaties, moet toeristische bestemmingen beter beschermen. Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat de Hertog van Sussex ons land aandoet.

Lijnvlucht

Afgelopen zomer was er nog flink wat kritiek op de manier waarop de prins zelf vakantie vierde. Hij vloog samen met zijn gezin naar Zuid-Frankrijk en Ibiza en dat allemaal met een privévliegtuig. Dit terwijl de royals zich normaal gesproken juist inzetten voor duurzaamheid en milieu. Deze actie schoot velen in het verkeerde keelgat. Vandaag reageerde Harry nog even kort op alle ophef. ”Er vallen altijd dingen te verbeteren en hoewel niemand perfect is, moeten we allemaal de verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen impact. De vraag is wat we doen om het in evenwicht te brengen”, aldus de kroonprins. Vandaag reisde de prins daarom maar gewoon met een lijnvlucht naar Amsterdam.

Lees ook: Voor de draad ermee: Dotan openhartig over trollenleger in ‘Waar is de Mol?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill