Op deze manier veranderde prins Harry sinds hij met Meghan is getrouwd

Meghan Markle

Arthur Edwards, die de koninklijke familie al meer dan 40 jaar kent, onthult de veranderingen

Al 40 jaar zet fotograaf Arthur Edwards de Britse Koninklijke familie op de kiek. Het is dus niet zo gek dat hij ze heeft leren kennen. Aan de nieuwsserie ‘The Royal Box’ van Yahoo News vertelt de fotograaf dat prins Harry erg is veranderd sinds hij met Meghan samen is.

Prins Harry is erg beschermend naar zijn vrouw toe.

Getrouwd

Achter elke succesvolle man staat een succesvolle vrouw, zo wordt weleens gegrapt. Maar in het  geval van prins Harry zou dat maar zo eens kunnen kloppen. Fotograaf Arthur Edwards vertelt dat Harry volwassener is geworden en wat terughoudender naar de media toe is sinds de twee in het echt verbonden zijn, maar hij is met name erg beschermend naar zijn vrouw Meghan toe, zo beweert fotograaf Arthur Edwards. 

Beschermend

“Nu Harry is getrouwd, is hij erg beschermend naar Meghan toe”, aldus de fotograaf. Arthur vertelt ook dat Harry en Meghan niet bang zijn om in het openbaar hun genegenheid naar elkaar toe te uiten. “Ze houden elkaars hand altijd vast. Zelfs toen ze op kerstdag naar de kerk liepen, liepen ze gearmd. Meghan wilde Harry niet loslaten. Ook weet Harry altijd waar Meghan is en hij houdt haar op de hoogte. Als ze lijkt te twijfelen over wat ze moet doen in een bepaalde situatie, fluistert hij het snel in haar oor. Hij houdt veel van Meghan en hij is niet bang om dat aan de wereld te laten zien.”

Volwassen

Niet alleen is Harry erg beschermend naar Meghan toe, volgens Arthur Edwards is er meer veranderd in de houding van Harry. “Ik zie een enorme verandering”, vertelt Arthur over de hertog. “Hij is terughoudender geworden. Hij had altijd een goede relatie met de media. Hij had altijd wel interactie op een bepaalde manier, maar dat is volledig tot een halt gekomen. Hij lijkt volwassen te zijn geworden.”

Lees ook: Meghan Markle lanceert haar eerste kookboek en heeft een zoet moment met prins Harry

Dit bericht later lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her, Yahoo | Beeld: Videostill