Prins Harry deelt persoonlijke videoboodschap na de geboorte van zijn zoon

Het geluk straalt in de videoboodschap van prins Harry af!

De afgelopen weken leek het nergens anders over te gaan: wanneer zou Meghan Markle bevallen? Gisteren kwam het hoge woord naar buiten en werd bekend dat prins Harry en Meghan de trotse ouders zijn geworden van een jongen. Prins Harry kan zijn geluk niet op en deelt in een persoonlijke videoboodschap hoe trots hij is op zijn zoon en hoeveel respect hij heeft voor zijn vrouw die de bevalling heeft moeten doorstaan.

In de videoboodschap is te zien hoe de kersverse vader voor de camera verschijnt om het heugelijke nieuws bekend te maken.

Videoboodschap

“Ik ben ontzettend blij dat ik bekend kan maken dat Meghan en ik vanochtend een zoontje hebben gekregen”, zo start de hertog van Sussex de videoboodschap. Kort daarna verschijnt er een lach van oor tot oor op het gezicht van de kersverse vader. Harry vertelt voor de camera dat het jongetje gezond is. “Zowel de moeder als de baby maken het goed. Het is de meest geweldige ervaring die ik me ooit heb kunnen voorstellen.”

Respect

Ook maakt de prins Harry gebruik van het moment om zijn respect te betuigen voor zijn vrouw en vrouwen in het algemeen die een bevalling moeten doorstaan. “Wat iedere vrouw doet is onbeschrijfelijk. We zijn allebei zo gelukkig en dankbaar voor alle steun en liefde van iedereen. Dat is fantastisch en daarom willen we het nieuws graag delen met de wereld.” Wat de naam van de kersverse prins is, is nog niet bekend gemaakt.

Bekijk hier de volledige videoboodschap van prins Harry:

Lees ook: Royalty-kenner onthult het grootste verschil tussen prins William en prins Harry

Dit trucje bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair, Facebook Unilad | Beeld: Videostill, Facebook