Wat een beauty! Prinses Alexia heeft een nieuw kapsel en het staat haar fantastisch

Alexia

Ze lijkt heel veel op haar moeder

Vorige maand werden de nieuwe staatsieportretten van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Alexia, Amalia en Ariana vrijgegeven. Op de foto zien ze er allemaal stralend uit, maar een van de prinsesjes valt extra op. Alexia heeft namelijk een ander kapsel.

Wat ziet ze er goed uit. 

Staatsieportretten

De nieuwe staatsieportretten werden vrijgegeven ter ere van het vijfjarig koningschap van Willem-Alexander. Ze zijn gemaakt in het Koninklijk Paleis Amsterdam door fotograaf Erwin Olaf. Prachtige, statige portretten maar wat vooral opvalt is het bijzonder mooie en nieuwe kapsel van prinses Alexia. Overigens zagen de andere prinsesjes er natuurlijk ook fantastisch uit!

Nieuw kapsel

Op de nieuwe foto’s is Alexia haar haar flink veranderd: ze heeft een prachtig nieuw in lagen geknipt kapsel dat donkerder van kleur lijkt dan het voorheen was. Haar haar is in losse krullen geföhnd en valt prachtig om haar gezicht heen. Gezegd moet worden dat ze echt bizar veel op haar moeder lijkt op deze foto’s! Ze is een evenbeeld van koningin Máxima geworden. Wat vinden jullie van de nieuwe look?

Lees ook: Zo zien de acht kleinkinderen van prinses Beatrix eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Instagram Koninklijk huis | Beeld: RVD, fotograaf: Erwin Olaf