Prinses Amalia enorm populair in Duitsland

Prinses Amalia

‘Ze lijkt wel een model’, schrijven Duitse media

Afgelopen week genoten de Oranjes van hun jaarlijkse vakantie in Lech (bekijk de beelden hier). Tijdens hun tripje vond ook de traditionele fotoshoot voor de pers plaats. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima poseerden samen met hun drie dochters voor de camera’s en ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen waren van de partij. Bij de fotosessie waren ook buitenlandse journalisten aanwezig, waaronder Duitse pers. Zij hadden alleen maar oog voor één royal: prinses Amalia.

Duitse media roemden prinses Amalia om haar looks.

Prinses Amalia

De Duitse pers was lyrisch over onze toekomstige koningin. Journalisten waren met name onder de indruk van haar looks en noemden haar zelfs een model. ”Wat een mooi meisje!”, zo schrijft nieuwssite Bunte. ”Kroonprinses Amalia laat bij de shoot haar modellenkant zien.” De Duitse pers vindt het altijd leuk om ons koningshuis op de ski’s te vereeuwigen, maar deze keer ging alle aandacht naar onze vijftienjarige troonopvolgster.

Koning-Willem Alexander

Hoewel Duitsland helemaal in de ban was van Amalia, ging de aandacht in Nederland vooral naar koning Willem-Alexander. Tijdens de fotosessie zorgde hij namelijk voor een hilarische photobomb. De rest van de Oranjes barstte daarop in lachen uit, zo is te zien op de kiekjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De koninklijke groeten uit Lech! ?#rtlboulevard #lech #royalty #royals

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Lees ook: Frank en Rogier overtreffen zichzelf in laatste aflevering van Paleis voor een Prikkie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill