Proficiat: boer Jan en Rianne zijn getrouwd en wat zagen ze er prachtig uit!

Jan en Rianne

De Texelse schapenboer en zijn Rianne gaven elkaar het jawoord

Het is alweer drie jaar dat wij de liefde tussen boer Jan en Rianne zagen opbloeien tijdens een van de seizoenen van Boer Zoekt Vrouw. Sinds de opnames is veel gebeurd. De twee wonen samen op Texel, verwachten in november een kindje én stapten afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje.

De zwangere Rianne was erg benieuwd naar de outfit van Jan. Ze was ervan overtuigd dat het jasje niet bij hem zou passen.

Versiering
Je kunt de boer van de boerderij halen, maar de boerderij nooit uit de boer. Dus waarom ergens anders trouwen? Dit moet haast wel de gedachtegang van de schapenboer zijn geweest. Daarom vond de huwelijksceremonie gewoon plaats op de boerderij. In de ochtend werd veel opgebouwd en werden de stallen versierd. “Het zag er mooi uit met ballonnen, ballonnenbogen en bloemen, dus dat was prachtig”, vertelt Rianne aan de KRO-NCRV.

Het pák
Op een bruiloft zijn velen vaak benieuwd naar de jurk van de bruid. Rianne zag er prachtig uit in een ivoorkleurige jurk, maar in dit geval werd ook in spanning afgewacht waarin Jan zou verschijnen. Rianne liet al weten dat ze dacht dat het jasje niet bij hem zou passen, maar daar had de blondine ongelijk in. “Nou, hij had een práchtig pak! Super, heel mooi. Hij zag er gewoon geweldig uit.”

De bruiloft
Rianne vertelt dat ze heel relaxed was en geen last had van koudwatervrees. “Het was gewoon heel gemoedelijk en leuk en gezellig”, vindt ze. Op het moment dat zij en haar Jan elkaar eeuwige trouw beloofden, is Rianne bijna 28 weken zwanger en een mooi buikje kwam prachtig uit in de bruidsjurk. Na de ceremonie, de receptie en het diner was het tijd voor het feest, maar de openingsdans kwam er niet van. “Dat is niks voor ons. We hebben een paar rondjes geschuifeld, maar dat stelde niets voor”, lacht Rianne.

Huwelijksreis
De pasgetrouwden vertrokken eergisteren richting Zuid-Duitsland voor de huwelijksreis. Veel staat er niet op de planning. “Eerst maar bijkomen en rustig aandoen. Het is de laatste keer dat we met z’n tweetjes zijn, dus ja dan wel even genieten met elkaar.” Eind november verwachten Jan en Rianne hun eerste kindje, een jongetje.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: KRO NCRV Beeldbank