Naamsverandering voor BNN-programma ‘The Undateables’: ‘Iedereen is dateable’

programma the undateables

De naam zou niet meer bij het datingprogramma passen

In het vermakelijke BNN-programma ‘The Undateables’ gaan jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking op zoek naar de liefde. Dit levert heel wat aandoenlijke beelden op. Het vijfde seizoen staat op het punt om van start te gaan, maar dat zal er dit jaar toch iets anders uitzien. Het programma ondergaat namelijk een naamsverandering.

Het datingprogramma raakte onlangs nog in opspraak vanwege de manier waarop ze de kandidaten zouden werven.

Benadering
Een lid van het castingteam van het programma werft de kandidaten door ze op te zoeken en aan te spreken via Facebook. Op deze manier werd ook de 23-jarige Cheyenne Polderman benaderd. Aan haar werd haar gevraagd of ze mee wilde doen aan het programma. Ze voelde zich hierna erg beledigd, omdat ze het idee had dat ze alleen werd gevraagd vanwege haar wijnvlek.

Nieuw jasje
Daarom werd het hoog tijd om het programma in een heel nieuw jasje te steken en heeft het ook een nieuwe naam gekregen. De voorzitter van BNN, Zakaria Taouss, reageerde op Twitter als volgt: “The Dateables is de nieuwe naam van The Undateables, want iedereen is dateable, laten we daar duidelijk in zijn.” Het vijfde en nieuwe seizoen van ‘The Dateables’ zal te zien zijn vanaf 23 januari op NPO 3.

Lees ook: Déze Boer zoekt Vrouw-boeren zijn weer op zoek naar een nieuwe liefde

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LindaNieuws | Beeld: videostill, YouTube