Rachel Hazes bevestigt nieuwe relatie met romantisch kiekje

Rachel

Rachel is helemaal in love met haar nieuwe vriend

Rachel Hazes is weer gelukkig in de liefde. De weduwe van André Hazes maakte gisteravond bekend een nieuwe vriend te hebben, door een romantische zoenfoto op Instagram te delen. “Geen woorden nodig”, schreef ze bij het kiekje.

Zoenfoto

Rachel liet eerder dit jaar de geruchtenmolen op volle toeren draaien toen ze vertelde ‘het gezellig’ te hebben met iemand. Toen sprak ze nog niet van een relatie, maar dat is nu wel anders. Samen met haar nieuwe vriend genoot ze gisteren bij Holland Zingt Hazes. De nieuwe vriend van Rachel is Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. Op Instagram deelden de twee beiden een zoenfoto waarmee ze hun relatie openbaar maakten. Rachel schreef: “Geen woorden nodig”, bij de foto, gevolgd door een hartje.

Gehackt

Echter, de foto verdween gisteravond op het account van Klaas Otto. In plaats daarvan werden er allemaal hatelijke teksten over Hazes gepost op zijn account. De ex-vriendin van Otto zou hier volgens Otto verantwoordelijk zijn. Zij liet in een boodschap weten dat er geen sprake was van een relatie tussen Hazes en Otto. De No Surrender-oprichter reageerde kort daarna in een video-boodschap. “Dit slaat nergens op. Gracia heeft mijn account gehackt. Luister, mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze. Dit slaat nergens op. Bij deze, dit ben ik.”

Gezellige avond

Ook reageerde het management van Rachel bij Shownieuws op de situatie. “Rachel heeft een gezellige avond met Klaas bij Holland Zingt Hazes, maar blijkbaar is zijn Instagram-account gehackt, met alle narigheid die daarbij hoort. Beiden waren zich hier tijdens Holland Zingt Hazes totaal niet van bewust.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Lees ook: Rachel Hazes is het zat: ‘Ik wil in de anonimiteit gaan leven’

Bron: AD | Beeld: Brunopress, Instagram