Rachel Hazes doet een boekje open over de band tussen André en Djarno

Rachel Hazes

‘Heerlijk om die twee zo vrolijk te zien’, deelt Rachel

De familie Hazes heeft het niet altijd makkelijk gehad. Maar de familiebanden blijven sterk, zo deelt een openhartige Rachel Hazes. Ze doet onder andere een boekje open over de relatie tussen haar zoon André, en diens neef Djarno Hofland.

Lachen

Rachel Hazes was te gast bij de podcast Wat Goéééd van (je raadt het al) de Meilandjes, en deed hier een boekje open over de bijzondere familiebanden van de Hazesjes. Wanneer ze de vraag krijgt om wie ze het hardst kan lachen, hoeft ze niet lang na te denken. “Het eerste wat in mij bovenkomt is toch wel heel erg om mijn neefje, Djarno, en om mijn zoon. Die zijn zo erg op elkaar ingespeeld, en wat een humor die hebben. Zo baldadig! Daar moet ik wel heel erg om lachen.”

Familiegeluk

Ook vertelt Rachel openhartig over een familievakantie waar zij zich onlangs aan waagden. Zo ging de trotse moeder samen met haar zoon en neefje lekker een week naar Spanje. “We zijn nu even een week met elkaar allemaal naar Spanje geweest en als ik dan zie hoe die twee… Het is zo onschuldig en een beetje baldadig, maar het is wel heerlijk om die twee zo vrolijk te zien. Daar kan ik ontzettend om lachen.”

Bijzondere band

Dat André en Djarno een bijzondere band hebben, is wel duidelijk. Hoewel het duo ‘slechts’ neefjes van elkaar is, zijn ze zo close als twee echte broers. “Het zijn twee broertjes. Die zijn met elkaar opgegroeid en bij elkaar gaan wonen. Djarno is natuurlijk op een gegeven moment voor André gaan werken als tourmanager. Die weten alles van elkaar.” Lief!

Lees ook: André Hazes bezig met comeback: sneller dan verwacht

Bron: Story | Beeld: Brunopress